AUTOMAATTIVAIHTEISTO ÖLJYNVAIHTO

Korjaamollamme on käytössä automaattinen vaihteistonhuoltolaite jolla voidaan vaihtaa jopa 99% automaattivaihteiston öljyistä.
Huolto sisältää automaattivaihteiston pesun, huuhtelun, vaihteiston öljynvaihdon ja sekä suodattimen vaihdon mikäli vaihteistossa on vaihdettava suodatin. Halutessanne lisämme vaihdo yhteydessä lisäaineen joka parantaa vaihteiston toimintaa. Huoltolaitteen avulla vanhentunut ja likaantunut automaattivaihteistoöljy pystytään vaihtamaan koko määrältään.

Likaantunut vaihteistoöljy aiheuttaa vaihteiston ennenaikaista kulumista, repimistä sekä karkeaa vaihtamista. Huollon jälkeen yleensä asiakas huomaa että vaihteisto toimii huomattavasti pehmeämmin ja vaihtaa paljon tasaisemmin.

Perinteisellä öljynvaihdolla ei saada vaihdettua automaattivaihteistoöljyä kuin noin puolet öljytilavuudesta johtuen siitä että vanhaa öljyä jää turbiiniin, vaihteistopakkoihin ja öljykanaviin. Huoltolaitteella saadaan öljyä kierrätettyä myös noissa paikoissa ja öljynvaihto on huomattavasti paljon täydellisempi jopa 99% tilavuudesta.

Top